J0k3R Tue Jun 30, 2009 7:27 am
Postovani,
Nalazim se u samom centru Orasja, zaintrigirala me vasa usluga s obzirom da nudite znatno primamljiviju ponudu od trenutnog providera HTnet-a. Ono sto me interesira je kvaliteta i postojanost vase usluge, vecinu vremena na netu provodim baveci se gamingom, te to zahtjeva jaku i stabilnu konekciju u svim vremenskim uvjetima. Razgovaravsi s nekolicinom pijatelja i poznanika koji su korisnici wireless-a (ne vaseg) rekli su mi da je isti osjtljiv na vremenske uvjete (tmurno, oblacno vrijeme, kisa) te da dolazi do znatnog usporavanja brzine te cestog pucanja konekcije, kao sto sam rekao zainteresiran sam za vasu uslugu ali samo ukoliko mozete garantirati stabilnost i kvalitetu! Bitna stavka je obavezno potpisivanje ugovora na 2 godine, sto me za navedeni period onemogucava u raskidanju ugovora sa vama ukoliko usluga bude nedostatna. Prilicno sam oprezan jer sam se oprzio kod velikog monopolistickog HTnet-a kojem je trebali skoro 3 mjeseca da rijesi probleme usporavanja njihove uskuge na podrucju Orasja, gdje bi se paket od 2048/256 padao na mizerne i nevjerovatno male brzine, te sam morao poslati bar 6 mailova te nekoliko frustrirajuci poziva njihovoj korisnickoj sluzbi da bi se na kraju smilovali rijesiti problem.