Ovdje mozete da postavite i diskutujete o Wireless Internet mrezi,vasi problemi prilikom koristenja Interneta,pitanja i sve ostalo sto je vezano za Wireless!!
4 posters
Tema za sve korisnike Wireless usluga,koje muci problem prilikom rada Interneta!
Admin- Admin
- Broj komentara : 21
user- Broj komentara : 1
pozdrav
zanima me da li ce te u svojoj ponudi imati flat pakete za internet?
na primjer kad bi uzeo ovaj paket od 25 km sta ce biti kada potrosim ovih 10 GB ?
na primjer kad bi uzeo ovaj paket od 25 km sta ce biti kada potrosim ovih 10 GB ?
kristijan- Broj komentara : 3
user (citat):pozdrav
Trenutno flat samo za poslovne korisnike!
Kad uzmete paket od npr. 10 GB i potrosite svih 10 GB nećete biti iskljuceni ili da vas uspore, za dodatni transfer vam se naplaćuje 0,006 KM/MB
xmax85- Broj komentara : 1
pozdrav.
evo ovako-Cjenovnik sa ponudom kućni korisnici na 5.8GHz
pise max 2mb download,mene interesuje koliki je minimalan download,tj.garantovan,kao i upload?meni nista neznaci taj maksimalni upload 2mb,ako samo povremeno imam 2mb,a vecinom recimo 512mb do 1mb.
takodje me interesuje na koliko se potpisuje ugovor i kakvi su uslovi raksidanja ugovora.
hvala
evo ovako-Cjenovnik sa ponudom kućni korisnici na 5.8GHz
pise max 2mb download,mene interesuje koliki je minimalan download,tj.garantovan,kao i upload?meni nista neznaci taj maksimalni upload 2mb,ako samo povremeno imam 2mb,a vecinom recimo 512mb do 1mb.
takodje me interesuje na koliko se potpisuje ugovor i kakvi su uslovi raksidanja ugovora.
hvala
Sponsored content